Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Dienstverlening Perspectief

De dienstverlening van Perspectief bestaat uit:
- loopbaanbegeleiding
- coaching
- outplacement 
- solliciteren

Perspectief Loopbaanadvies & Coaching zet methoden in om oude patronen te doorbreken en/of van perspectief te veranderen. Om de loopbaancoach vraag te kunnen beantwoorden wordt als het ware een ontdekkingstocht gestart naar onder andere de eigen inspiratiebronnen, kwaliteiten, valkuilen en drijfveren, en wordt aandacht besteed aan de mogelijke belemmeringen die er zijn om te bereiken wat men graag wil en/of van perspectief te veranderen.

Bij loopbaancoaching en personal coaching werken cliënt en coach intensief samen. Vertrouwen, openheid en veiligheid is daarbij essentieel, net zoals humor en plezier die niet mogen ontbreken. Anders gezegd: het moet zo zijn dat je je verheugt op elk volgend gesprek!

Een persoonlijke kennismaking gaat altijd vooraf aan de samenwerking. Op die manier kun je nagaan of de dienstverlening aansluit bij je vraag en of het wederzijds klikt.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg