Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Leef je missie!

Je missie geeft zin aan je leven en is je betekenis in deze wereld.

Waar doe je het allemaal voor? Waar ben je in essentie op uit in je leven en werk? Wat wil je bijdragen? Je missie is het hoogste niveau. Reflectie op dit niveau betekent dat je je vragen stelt, zoals waarom je de dingen doet die je doet. Of nog verdergaand, wat je als je roeping in de wereld ziet.

Hier draait het om de vraag wat je diep van binnen bezielt of wat zin geeft aan je werk of leven, van de betekenis van je eigen bestaan in het grotere geheel van de wereld en van de rol die je voor jezelf ziet in relatie tot je medemens. Je missie is je levensdoel en wanneer je vanuit dit levensdoel leeft, leef je je passie. Het kennen van je missie is het meest krachtige en behulpzame niveau om vanuit persoonlijke kracht te leven. Net als je competenties, overtuigingen en kwaliteiten ligt je missie dichterbij dan je vaak denkt. Misschien leef je al voor een groot deel vanuit je missie en hoef je niet veel te veranderen in je leven om het voluit te kunnen leven. Een levensmissie kan voor iedereen weer anders zijn. Iedereen vult zijn of haar levensmissie weer anders in.
Voorbeelden van missies zijn:
- authenticiteit van mezelf en anderen ontwikkelen
- bijdragen aan het beschermen van het milieu door natuurbeheer
- werkvreugde brengen in bedrijven
- mensen helpen contact te maken met hun missie.

'Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens'. Carl Jung.

Voor wie?

Je missie is de krachtigste en meest inspirerende wegwijzer in je leven en je loopbaan. Je weet wat je in dit leven wilt en wat je moet doen. Dit is een innerlijk weten, gedragen door je hele 'zijn'. Mensen die hun missie ontdekken kunnen een diepe zekerheid, rijkdom en ontroering ervaren.

Inhoud Traject leef je missie!

Sessie 1, 'missie lopen'

De eerste sessie is zo ingericht dat we alles faciliteren om jouw missie te ontdekken. Je kunt je missie zelf niet kiezen, jouw missie heeft jou gekozen. Het is de bedoeling dat de missie uit jezelf komt en als het ware 'valt'. Je missie kun je niet bedenken en we kunnen de missie niet afdwingen. Stap voor stap wordt toegewerkt naar de missie en de coach stuurt na afloop het verslag van de verschillende niveaus. Voorafgaand heb je een vragenlijst ingevuld.

Sessie 2, het leven van uw dromen creëren

Nadat je je bewust bent geworden van je missie ga je het leven van je dromen creëren. Je gaat doelen bepalen die je tijdens het begaan van je pad wilt behalen. Deze doelen zijn als het ware de bakens die jouw pad markeren. je wordt je bewust van de mogelijkheden die je hebt en van de blokkades die je eventueel verhinderen om je levenspad vrij te kunnen begaan.
Wat gaan we doen?
Je doorloopt je huidige leven en stelt vast wat gewenste en niet gewenste zaken zijn in je leven. Je legt dit vast in een inspirerend Persoonlijk Creatieplan waarin je:
1. Kijkt naar wat je hebt bereikt in de afgelopen 12 maanden, maar ook naar waarin je bent teleurgesteld en wat je van beide kunt leren;
2. Werkt aan het blootleggen van belemmerende gedragspatronen en overtuigingen die succes en vervulling in de weg staan;
3. Een nieuw denkkader creëert, een nieuwe visie op jezelf waaronder de waarden die je belangrijk vindt in jouw leven;
4. Verbinding maakt met jouw missie;
5. Je kijkt naar de verschillende levensgebieden waarin je je begeeft en brengt balans hierin aan;
6. Doelen kiest die bij je passen en die haalbaar en inspirerend zijn;
7. Het daadwerkelijk realiseren van de doelen.

Werkwijze

In een tweetal sessies van maximaal 2 uur per sessie kom je in contact met je missie en breng je jouw missie, identiteit, waarden, overtuigingen, vaardigheden en vermogens, gedrag en de resultaten die je wilt bereiken, samen in een overzichtelijk en inspirerend plan. Je laat daarmee het beperkende achter, behoudt het goede en creërt het nieuwe.

Resultaat

Als mensen erachter komen wat hun levensmissie is, komt er vaak een enorme hoeveelheid energie los. Ze krijgen veel sneller en gemakkelijker dingen gedaan en ervaren meer vrijheid en vertrouwen in zichzelf. Een missie waarmee men zich echt heeft verbonden, helpt hen door de moeilijke momenten heen. Als mensen duidelijk voor ogen hebben wat ze willen bereiken, geeft dat kracht, hoop en energie. Mensen die weten wat hun levensmissie is en hiernaar handelen, zijn over het algemeen gelukkiger en succesvoller.

Tarief

De kosten van het traject leef je missie! bedragen € 300,00 inclusief BTW voor particulieren. Voor zakelijke opdrachtgevers geldt een tarief van € 550,00 exclusief BTW voor het traject leef je missie! Dit is inclusief een korte terugkoppeling richting opdrachtgever. Genoemde bedragen zijn inclusief werkmateriaal, Persoonlijk Creatieplan en verslaglegging door de coach van sessie 1 over de verschillende niveaus.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg