Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Beter voorkomen dan genezen!

Je relatie is de basis van waaruit je leeft, werkt, kinderen opvoedt, omgaat met vrienden en familie. Als je relatie goed loopt krijg je energie en kun je veel aan. We ontkomen er niet aan dat het ook wel eens minder gaat, als we spannende tijden hebben kan het lastiger zijn. Soms weten we niet eens meer precies wat de aanleiding is dat het minder gaat. Het blijkt dat we met elkaar communicatiepatronen ontwikkelen die niet altjid effectief zijn. Deze patronen helpen niet om te ontrafelen wat er nu eigenlijk aan de hand is. In de praktijk zien we  regelmatig dat we een partner uitkiezen die wat tegengestelde karaktereigenschappen heeft. Dit kan leiden tot een verkeerde interpretatie van elkaars gedrag wat tot irritatie en onbegrip leidt.  Met relatiecoaching leer je je partner op een dieper niveau kennen en krijg je handvatten om onhandige communicatie- of gedragspatronen te doorbreken. In ca. 3 sessies verdiep je je relatie en leg je een mooie basis voor jullie toekomst.

Wanneer is relatiecoaching nuttig?

  • je bent een keer gescheiden en wilt met je nieuwe partner niet in dezelfde valkuilen lopen.
  • je weet dat je samen regelmatig kleine of grotere irritaties hebt en wilt handvatten om communicatiepatronen om te buigen.
  • je wilt onderzoeken hoe je elkaar kunt versterken.
  • je wilt je partner nog beter leren kennen en zoekt verdieping in jullie relatie

Wanneer is relatiecoaching niet zinvol?

  • Als je ervaart dat één van beiden niet openstaat om aan de relatie te werken.
  • Als je grote issues hebt en meer denkt aan relatietherapie.

 

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg