Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Loopbaancheck

- Ik ben toe aan de volgende stap in mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, maar weet niet precies wat ik wil en wat daarbij past.
- Ik weet wel wat ik zoek, maar waar en hoe vind ik dat?
- Ik wil doorgroeien naar een bepaalde functie. Wat kan ik doen om dit te bereiken (opleidingen, ontwikkelpunten, tussenstappen)?
- Ik ambieer een specifieke functie, maar past dit wel bij mij?
- In grote lijnen weet ik wel wat ik wil, maar wat is het nu precies?
- Ik weet best ik wil, maar heb net dat duwtje in de rug nodig!

Voor wie?

Voor mensen die kort wensen stil te staan bij hun loopbaanontwikkeling. De volgende onderwerpen worden o.a. besproken:
- huidige functie,
- werksituatie en loopbaanfase,
- opleiding(en) en werkervaring,
- gewenste loopbaanontwikkeling,
- adviezen voor te ondernemen actie.
Daarnaast kunnen in de sessie aanvullende coach- en loopbaantechnieken worden ingezet afhankelijk de knelpunten.

Inhoud

Een loopbaancheck is een globale doorlichting van de loopbaansituatie. De loopbaancheck bestaat uit 2 sessies van 1,5 uur. In de eerste sessie wordt geanalyseerd wat de belangrijkste knelpunten zijn waar het gaat om de inhoud van de huidige baan, de werkomgeving/cultuur en een aantal overige zaken als reistijd, arbeidsvoorwaarden etc. In de tweede sessie gaan we in op wensen voor de toekomst, waar je heen wil en wat je wilt ontwikkelen. Er wordt gericht doorgevraagd op de knelpunten waardoor nieuwe invalshoeken belicht worden. Dit geeft de cliënt nieuwe mogelijkheden om zich gericht verder te bezinnen op het vervolg van de loopbaan. De Loopbaancheck is een onderdeel in het loopbaankeuzeproces van de cliënt.
Soms besluiten cliënten gedurende een Loopbaancheck om het uitgebreide loopbaantraject c.q. koersonderzoek te willen doorlopen. In zo'n geval past Perspectief dit loopbaantraject aan als vervolg op de loopbaancheck en worden dubbele gesprekken, opdrachten en kosten voorkomen.

Werkwijze

Cliënten ontvangen voorafgaand aan de Loopbaancheck een uitgebreide vragenlijst betreffende de loopbaansituatie alsmede een persoonlijkheidstest met het soort werk wat daarbij past. De vragenlijst en persoonlijkheidstest dienen vooraf gemaakt te worden en vormen de leidraad voor de eerste sessie (waar stond je/waar sta je nu?). Vervolgens wordt in de tweede sessie gekeken naar de toekomst (waar ga je heen, wat wil je ontwikkelen?). Ook voor dit gesprek ontvang je voorafgaand opdrachten. Na de 2 sessies ontvangt de cliënt en/of de opdrachtgever een kort verslag met daarin de belangrijkste bevindingen uit de gesprekken.

Resultaat

Aan het eind van de Loopbaancheck heeft de cliënt globaal inzicht in zijn/haar huidige loopbaansituatie, loopbaanfase en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Tarief

Voor zakelijke opdrachtgevers geldt een tarief van € 425,00 exclusief BTW voor de loopbaancheck van 2 sessies van 1,5 uur. Dit is inclusief een korte persoonlijkheidstest en een korte schriftelijke terugkoppeling. Voor particulieren geldt een speciaal aangepast tarief. De Loopbaancheck bedraagt voor hen € 275,00 inclusief BTW, bestaande uit 2 sessies van 1,5 uur, een korte persoonlijkheidstest en een korte schriftelijke terugkoppeling.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg