Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Solliciteren

Voor wie?

De sollicitatiebegeleiding van Perspectief is bedoeld voor mensen die een aantal vaardigheden willen leren om succesvol te solliciteren. Als je van baan wilt veranderen en ervaart dat solliciteren lastiger is dan gedacht. Als je het maximale uit je sollicitaties wilt halen. Als je je op een realistische en positieve manier wilt presenteren, zowel mondeling als schriftelijk; je leert een goed en positief beeld te geven van jouw echte kernkwaliteiten.

Inhoud

De sollicitatiebegeleiding bestaat uit 4 à 5 individuele sessies. Afhankelijk van je persoonlijke behoefte en van de actuele situatie komen de volgende onderdelen aan bod:
- Opstellen persoonlijk profiel en actieplan.
- Arbeidsmarktbewerking en arbeidsmarktbenadering.
- Het ontwikkelen van schriftelijke presentatietechnieken (schrijven en redigeren van sollicitatiebrieven en C.V.).
- Persoonlijke presentatie.
- Het trainen in gespreksvoering en netwerken.
- Het bespreken van arbeidsvoorwaarden en onderhandelen.
- Inhoudelijke coaching bij het solliciteren.

Werkwijze

Voorafgaand hebben we een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek. Daarna volgt individuele begeleiding op maat. Je wordt actief begeleid met behulp van aanvullende opdrachten en oefeningen. Daarnaast wordt je actief ondersteund middels telefonisch contact en/of e-mail.

Resultaat

Je hebt optimaal resultaat van je sollicitaties en wordt zelfverzekerder in het solliciteren en/of netwerken. Je weet aan welke eisen een functie moet voldoen, zodat deze bij je past. Je krijgt een goede voorbereiding en evaluatie van sollicitatiegesprekken en een heldere opstelling van je CV en sollicitatiebrieven. Je leert andere manieren van solliciteren en netwerken.

Praktische info

Voorafgaand hebben wij een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek. De standaard sollicitatiebegeleiding bestaat uit gemiddeld 4 à 5 individuele sessies, maar uiteraard bepaal je zelf de behoefte en duur van de begeleiding; na het intakegesprek bepalen we samen hoeveel bijeenkomsten nodig zullen zijn. Naast de gesprekken wordt er actief gewerkt met werkopdrachten en oefeningen.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg