Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Over Valérie Joosten-Vissenberg

Sinds 2012 heb ik mijn eigen loopbaancoach bureau in Tilburg. Na afronding van mijn studie in Amsterdam, heb ik in verschillende commerciële functies gewerkt bij ABN AMRO Bank, Interpolis, SNS Reaal en bij kleinere MKB-bedrijven. Ik heb gewerkt in de Sales, in het Accountmanagement en in leidinggevende rollen, steeds in de commerciële dienstverlening. Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt als corporate recruiter bij SNS REAAL. In 2010 heb ik de stap gezet naar het opbouwen van mijn eigen Loopbaancoach Bureau, 

In de loop van je werkende leven rollen we soms door zonder dat we bewust hiervoor kiezen.  Op enig moment blijkt dat we allang die energie verloren zijn die we in het begin hadden. Of gaan we vol energie aan de slag en blijkt de baan of organisatie toch veel minder interessant dan gedacht. Redenen om een switch te maken. 

In mijn jeugd heb ik een opleiding gedaan voor professioneel tennisser. Dit was een zeer leerzame en competitieve periode. Ik ontwikkelde een patroon waarbij ik zeer kritisch op mezelf reflecteerde om het zo een volgende keer beter te doen. Op enig moment realiseerde ik me dat het voor mij eigenlijk maar om één ding draait: 'Persoonlijke groei'. Persoonlijke groei van mezelf, maar ook persoonlijke groei van anderen. Dat blijkt mijn drijfveer te zijn. 

Deze drijfveer kan ik goed kwijt in mijn werk. Ik help graag anderen het beste uit zichzelf te halen, door een beter inzicht te geven in kwaliteiten en net het zetje te geven om te gaan doen waar je energie van krijgt.  Om hier zo goed mogelijk in te zijn volg ik ieder jaar weer een opleiding. Hierdoor heb ik veel verschillende invalshoeken. De basis is het Koers Onderzoek van Hoogendijk met daarbij NLP, Voice Dialogue, Profile Dynamics, Evoke, Transactionele Analyse en nog veel meer.  Niet alles is nodig, maar het geeft mij de mogelijkheid om maatwerk te leveren. 

Ik raak iedere keer weer geïnspireerd en gefascineerd hoe cliënten gedurende het coach of loopbaancoach-traject zo kunnen groeien en vol zelfvertrouwen en overtuiging hun eigen pad kiezen. Het traject stopt ook pas als het doel behaald is. Waarden die hierbij van belang zijn voor mij zijn: Kwaliteit, integriteit, aandacht, professionaliteit, betrokkenheid en bevlogenheid. 

Spreekt voorgaande je aan, of maakt het je nieuwsgierig, neem dan contact met mij op. In een vrijblijvende kennismaking kijken we of ik je verder kan helpen. 

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg