Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Over Valérie Joosten-Vissenberg

Geboren in 1969. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Berkel-Enschot.

Na afronding van mijn studie in Amsterdam, heb ik vanaf 1996 in verschillende commerciële functies gewerkt bij ABN AMRO Bank, Interpolis, SNS Reaal en bij kleinere MKB-bedrijven. Ik heb gewerkt in de Sales, in het Accountmanagement en in leidinggevende rollen, steeds in de commerciële dienstverlening. Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt als corporate recruiter bij SNS REAAL. 

 

Tijdens de middelbare school heb ik 6 jaar op de professionele Tennis Academy van Henk van Hulst gezeten. Dit was een zeer leerzame, competitieve opleiding. Ik ontwikkelde een patroon waarbij ik zeer kritisch op mezelf reflecteerde om het zo een volgende keer beter te doen. Op enig moment realiseerde ik me dat het voor mij eigenlijk maar om één ding draait: 'Persoonlijke groei'. Persoonlijke groei van mezelf, maar ook persoonlijke groei van anderen. 

In mijn werk zag ik collega's met prachtige eigenschappen en kwaliteiten die ze niet goed kwijt konden in hun functie. Vaak werden hun kwaliteiten onvoldoende gewaardeerd in werk dat zij deden. Zelf ben ik hier ook tegenaan gelopen en heb in 2010 de knoop doorgehakt en me omgeschoold tot professioneel Coach en Loopbaancoach (inschrijving bij STIR- en Noloc). Mijn ervaring in de commerciële dienstverlening en als recruiter blijkt een waardevolle aanvulling voor mijn clienten om de slag naar de arbeidsmarkt te maken. 

 

Ik raak iedere keer weer geïnspireerd en gefascineerd hoe cliënten gedurende het coach of loopbaancoach traject zo kunnen groeien en vol zelfvertrouwen en overtuiging hun eigen pad kiezen. Waarden die van belang zijn voor mij zijn: Kwaliteit, integriteit, aandacht, professionaliteit, betrokkenheid en bevlogenheid. 

Spreekt voorgaande u aan, of maakt het u nieuwsgierig, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg