Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Coaching

Coaching is gericht op het ondersteunen, begeleiden en stimuleren van mensen in het priveleven en/of werksituatie. Coaching helpt je ondermeer bij het (her)vinden van energie, motivatie en een levenskoers.

Coachen is vooral vragen stellen en afstemmen op de cliënt, het in eigen woorden uitspraken van de cliënt samenvatten en evalueren, de cliënt ondersteunen, spiegelen en begeleiden. Advies geven hoort daar in beginsel niet bij. De kracht van coaching is dat je ontdekt wat je belemmert en dat we actief op zoek gaan naar oplossingen en hulpbronnen zodat je jouw doel bereikt. Door open vragen te stellen en door stil te staan bij wat je ervaart stimuleer ik de gedachtegang en gevoelservaring en maak je contact met jezelf. Hierdoor kom je zelf tot het antwoord. Als coach sluit ik aan bij de oorzaak van het probleem. De oorzaak kan gelegen zijn in de omgeving, het gedrag en de competenties of dieperliggend zoals op de overtuigingsniveau of identiteitsniveau. Coaching helpt je om oorzaken van ongewenst gedrag bloot te leggen, deze oorzaken op te ruimen en om nieuw gewenst gedrag uit te dragen. Het zorgt voor ontwikkeling en groei.

Coaching is voor iedereen die werkgerelateerde vragen of levensvragen wil aanpakken. Voor mensen die binnen hun huidige baan het persoonlijk functioneren willen verbeteren en voor mensen die regelmatig tegen dezelfde hindernissen of problemen aanlopen. Ook voor ondernemers die even hun focus kwijt zijn of willen reflecteren op hun eigen functioneren. Tevens biedt Perspectief een korte en krachtige manier om (weer) in contact te komen met je missie zodat je vanuit je missie kan leven en werken. Dit is de module leef je missie!

- personal coaching
- leef je missie!

De begeleiding van Perspectief is altijd individueel en op maat. Daarom maak ik graag een afspraak met je om in een persoonlijk gesprek te kijken wat ik voor je kan betekenen. Zo'n oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op.

 

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg