Nieuwe Bosscheweg 105

5017 JL Tilburg

M 06-23155320

info@perspectief-loopbaanadvies.nl

Meer

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is het coachen van mensen bij loopbaangerelateerde vragen en bij mogelijke veranderingen in hun loopbaan. Of je nu niet lekker in je werk zit, burnout of ontslagen bent of momenteel niet werkt, het doel is om een jezelf te leren kennen zodat een goed beeld ontstaat waar je staat en je bewuste keuzes kunt maken. Maar je kunt ook heel goed bij Perspectief terecht als je twijfelt over de keuze die je hebt gemaakt, of als je erachter wilt komen wat je nu echt wilt. Loopbaancoaching (-advisering, -coaching) betekent dat je je afvraagt wie je bent, wat je wilt, waarom je dat wilt en welke andere mogelijkheden er zijn. En ook hoe je dat kunt bereiken. Dat doe je niet alleen, maar samen met de coach.

In een persoonlijk loopbaancoach traject krijg je vragen en opdrachten en kom je twee- of driewekelijks langs voor een coachgesprek. Persoonlijke loopbaancoaching is een intensief traject. Daar staat tegenover dat deze vorm van advisering een hoog rendement heeft. Ik schrijf je niet voor wat je moet doen, maar help je bij het dromen en het maken van keuzes. Ik luister en vraag door terwijl je zelf vooral aan het woord bent. Ik stel vragen die anderen niet stellen in een sfeer van jezelf kunnen zijn, met ruimte en vertrouwen. Ik probeer de onderliggende, diepere lagen en motieven naar boven te krijgen. Je krijgt concrete opdrachten mee naar huis. Weet je eenmaal wat je wilt dan zal er waarschijnlijk ook flink moeten worden ge(net)werkt om mogelijkheden voor jezelf te creëren. Als je concreet op zoek gaat naar een nieuwe baan dan zal ik je gereedschappen en tools leren gebruiken die de kansen vergroten om iets te vinden dat echt bij je past.

Perspectief biedt een naast het intensieve loopbaancoach traject ook een korte loopbaancheck aan voor mensen die op zich goed zitten of weten wat ze willen maar net even dat duwtje nodig hebben:
- loopbaancheck
- loopbaantraject

De loopbaancoaching van Perspectief is altijd individueel en op maat. Daarom maak ik graag met je een afspraak om in een persoonlijk gesprek te kijken wat ik voor je kan betekenen. Zo'n oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op.

"Kritisch, betrokken, en met humor weet ze je te prikkelen en van daaruit te laten ontwikkelen." Valerie Joosten KENNIS MAKEN
Perspectief-loopbaanadvies
Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg

06-23155320
info@perspectief-loopbaanadvies.nl
Copyright 2019 all rights reserved
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg